Over Little Miss Mi

mirandaLittle Miss Mi is het online alter ego van Miranda van den Broek, mama van Mini Mi. Little Miss Mi begeleidde en pamperde in een vorig leven artiesten uit binnen- en buitenland uit naam van diens platenlabels tijdens hun persbezoeken aan Nederland of bezocht ze met een legertje journalisten in het buitenland. Ze reisde af naar Londen, Berlijn, New York en LA.
Dat Pamperen doet ze nog steeds, niet meer met artiesten, maar wel met Mini Mi: haar 2-jarige dochter. Die verbruikt vijf Pampers per dag, en soms meer. De tripjes gaan niet meer naar tot de verbeelding sprekende sterrensteden, maar naar Amsterdam Zuid-Oost. Daar zit namelijk het Academisch Medisch Centrum en het Emma Kinderziekenhuis alwaar er ‘meet and greets’ plaatsvinden met artsen, professoren en andere specialisten die proberen haar lieve, vrolijke Mini Mi te helpen met haar gezondheidsproblemen. Little Miss Mi probeert waar mogelijk van iets vervelends toch altijd nog wat leuks te maken om ervoor te zorgen dat Mini Mi geen trauma overhoudt aan al die ‘uitjes’.
Mini Mi is namelijk bijna zeven weken te vroeg geboren, heeft een aangeboren hartafwijking (Tetralogie van Fallot), een gehemeltespleet (Palatoschisis) en nog wat andere probleempjes die van haar een zorgintiensief kindje maken. Bijna 1/3 van haar eerste levensjaar heeft Mini Mi in ziekenhuizen doorgebracht. Is het gewoon vette pech of toch geen toeval? Tot op heden geven zelfs de meest uitgebreide genetische onderzoeken geen verklaring voor die combinatie van ‘gebreken’. Of dat ooit nog zal gebeuren is de vraag. Maar of een ‘etiketje’ haar zou helpen is ook niet zeker, want daarmee weet je ook niet altijd wat de toekomst zal brengen. Dus ‘dealen’ we met de situatie zoals die is en maken we van elke dag het allerbeste.

Benieuwd naar wat Little Miss Mi en Mini Mi allemaal hebben meegemaakt en wat de toekomst zal brengen? Dan ben je hier op het juiste webadres. Maar naast de vele avonturen hebben de dames ook nog een boel leuke tips voor andere ouders op het gebied van shopping, leuke adresjes en fijne handigheidjes.
Neem contact op